Mikrobiološka čistila

Čistila, ki temeljijo na bazi »dobrih« bakterij

Visionsanoclean je linija čistil za napredno čiščenje in kontrolo neprijetnih vonjav. Čistila temeljijo na bazi spor »dobrih« bakterij in encimov.

Čistila z bakterijami predstavljajo v primerjavi s klasičnimi čistili velik korak naprej. Vemo namreč, da klasična čistila odpravljajo problem, na primer umazanijo, smrad ipd., ne pa njegovega vzroka. Čistila, ki vsebujejo »dobre« bakterije in encime, pa delujejo na samem izvoru problema. Razgrajajo organske nečistoče in jih uporabljajo kot hranilno snov za rast in razmnoževanje. Z razgradnjo nečistoč odpravljajo vzrok slabega vonja.

  • Mikrobiološka čistila z bakterijami predstavljajo velik korak naprej, ne le čistijo in odstranjujejo slabe vonjave, ampak odstranijo tudi vir problema.
  • Odstranijo 99,9 % gram-negativnih bakterij in na očiščenih površinah vzpostavijo naravno ravnotežje.
  • Čistila z bakterijami so popolnoma biološko razgradljiva in neškodljiva za ljudi, živali in površine, na katerih jih uporabljamo.
  • Bakterije v čistilih pretvarjajo organsko umazanijo v vodo in ogljikov dioksid, ki sta nato v naravi uporabljena za hrano živalim in rastlinam.

 

Vrnimo se k naravi! Uporabimo njeno številčno delovno silo, da nam pomaga.
Izkoristimo
»dobre« bakterije, da delajo za nas!